SCIENCE

Vår lösning ska uppmuntra personen att fortsätta leva ett så aktivt liv som möjligt utan rädsla för att något ska hända.

#solvethepuzzle

Genom ett sensorpaket som installeras i personens hem kan anhöriga enkelt ta del av personens vardag även om de inte är på plats.
Systemet är kopplat till en applikation där anhöriga kan uppdatera sig om allt är ok kring medicinering, mat och dryck, toalettbesök, sömnmönster m.m.

Genom AI kan sensorteknik även identifiera avvikelser i personens beteende eller rörelsemönster. Det ger potential att förutse och förebygga olyckor och indikera på att en hjälpinsats behöver sättas in

Vår lösning ska uppmuntra personen att fortsätta leva ett så aktivt liv som möjligt utan rädsla för att något ska hända. Genom automatiska avstängningar och lås kan de slappna av och använda sina kvarvarande förmågor på ett naturligt sätt som på så sätt bidrar till ökad livskvalité.

Om Meminisse
- Bli en del av lösningen

Våra smarta lösningar hjälper kognitivt sjuka att stanna i sitt hem så länge som möjligt med en så hög levnadsstandard som möjligt.